O autoru

Prvobitan blog "Joannes' view of life", nastao je 25.02.2012. po želji dve drugarice, da podele informacije, iskustvo, ljubav koju gaje prema kozmetici i negovanju ženskog lica i tela. Nakon tri godine, na blogu su izvršene male izmene i danas ga uređuje samo jedna Jovana.
Druga autorka, Jovana Božilović, nastavila je samostalno svoj put i danas je veoma uspešna u svetu šminkanja, što potvrđuju i edukacije koje sprovodi u salonu ''Sophie's Choice''. Njene radove možete ispratiti na njenoj FB stranici i youtube kanalu "Joannes Tutorials".


Autorka koja danas uređuje ovaj blog je Jovana Cvetković, rođena 1992. godine u Beogradu, student Stomatološkog fakulteta, večiti zaljubljenik u estetiku i duhovnu lepotu. Pored velike ljubavi koju gaji prema kozmetologiji, fotografiji i umetnosti svake vrste, svoja interesovanja proširuje i na polje prirodne medicine, pozitivne psihologije i duhovnosti.
U ovom životu teži da u svemu nađe balans, svakodnevno radi na sebi, sanja velike snove, obožava zdrav humor, rado odlazi na seminare, radionice i voli da je okružena ljudima koji su svestrani, iskreni i pozitivni.

Životni moto
"It's not over, until I win" - Les Brown;
 "If you only walk on sunny days you will never reach your destination'' - Paulo Coelho
" If' you don't like where you are, move. You are not a tree." - Jim Rohn.Kao i u svemu, težnja ovog bloga je da pronađe put ka svom savršenstvu, da se što više unapredi, pruži sve potrebne informacije i deli sa čitaocima iskrene utiske o datim temama. Uz veliko poštovanje prema ne istomišljenicima, bez sujete, svako mišeljenje i podela informacija je na ovom blogu dobro došla.

Hvala Vam što se uspešno družimo skoro četiri godine, što imate poverenja u svaku pisanu reč na ovom blogu i što čitanjem pokazujete da brinete o sebi.

                                                                              Puno ljubavi, zahvalnosti i poljubaca,
                                                                                                  šalje Vam vaša Jovana C.
                                                                     

Subscribe