L'oreal Age Specialist Anti-Wrinkle 45+ noćna krema

11/11/2014


























U današnjem postu govoriću o kremi koja se od skora našla na naše tržište, u pitanju je proizvod renomirane Franscuske kozmetičke kuće "L'oreal", i njena nova linija "AGE SPECIALIST".

























Linija sadrži tri kreme koje su namenjene za one od 35+, 45+ i 55+, u pitanju su noćne kreme koje služe da koliko toliko smanje vidljivost bora, regenerišu kožu, revitalizuju je i vrate čvrstoću...

Iz L'oreal-a kažu:
• Trostruko delovanje •
1.Regeneriše: 91% oseća da je koža nahranjena. Revitalizovano izgleda kod 67% žena;
2.Smanjuj bore: Bore su smanjene i koža izgleda glađe kod 76% žena. Izgled kože je poboljšan;
3.Vraća ćvrstoću: Koža je učvršćena na dodir, kod 73% žena, njen izgled je poboljšan.



























Krema se nalazi u staklenom pakovanju od 50 ml, dobro je zaštićena počev od same kutije u kojoj se nalazi, do toga da ispod plastičnog poklopca sadrži još jedan koji dodatno štiti kremu. Sa jedne strane nalazi se nalepnica koju treba ukloniti, kako bi otvorili poklopac.

























L'oreal Age Specialist Anti-Wrinkle 35+, krema za lice je kreirana da se bori protiv prvih znakova starenja kože, nalazi se u pakovanju sa plavom oznakom.
Loreal Age Specialist je kreirao antirid 45+ koji vidno smanjuje bore i vraća konture licu, zateže kožu i bori se protiv starenja, nalazi se u pakovanju sa crvenom oznakom.
Loreal Age Specialist 55+ anti wrinkle, hrani kožu, smanjuje bore i preoblikuje konture, nalazi se u pakovanju sa ljubičastom oznakom.

























Krema miriše osvežavajuće, ne sadrži toliko parfema u sebi i samim tim se miris zadržava na koži nekoliko minuta. Tekstura je gusto kremasta, što je svojstveno noćnim kremama, ali to je ne sprečava da se lako nanese na lice u maloj količini. Aplikuje se u tankom sloju i nakon nekoliko sekundi je koža upije, tako da  niste previše u mogućnosti da je duže vreme razmazujete po licu. Nakon upijanja, kože je neverovatno mekana i hidrirana. Dobro je umešana, tako da i posle mesec dana nakon korišćenja jednog pakovanja, na koži ne stvara osećaj maske niti se glavni sastojak odvaja od ostatka kreme. Lično ne koristim ovu kremu, ali sam je isprobala na ruci i neverovatno koliko je koža glatka, elastična, kao da pruža zaštitni biofilm. Moja mama je koristi, trenutno je uzela treće pakovanje ove kreme i zadovoljna je. Ona pripada mešovitom tipu kože i ono što primećujem odokativno, a i ona subjektivno, jeste da ova krema pruža mat izgled, ne zapušava pore, što se veoma da primetiti kod ovakvog tipa kože, koža je naizgled jako hidrirana, revitalizovana, elastična i mekana ujutru posle običnog umivanja vodom. Nakon toga, možete staviti neku blažu kremu za dan ili lagani puder koji koristite, jer se njen efekat produžava i u toku dana. Što se smanjenja bora tiče, ne bih mogla da budem toliko precizna oko ovog podatka, jer sama kombinovana koža sporije stari, bore oko očiju i nisu toliko izražena, ali se da primetiti da koža zdravije izgleda, punije, vraća joj prirodni sjaj, a opet izgleda matirano.

Tačan sastojak ove kreme ne bih znala da kažem jer je kutija bačena, na internetu takođe ne mogu da pronađem, ali se može primetiti da sadrži silikone u sebi jer se primećuje da je svilenkaste teksture, i da je delom zbog toga koža i glatka. 
Kremu možete naći u svim bolje snabdevenim parfimerijama, drogerijama i beauty shop sajtovima po ceni od 900 do 1000 din., a nekada je možete naći na akciji po ceni od 700 din.

Ukoliko ste probale ovu kremu, javite mi vaš utisak ili predložite kremu koju vi vrlo rado koristite protiv prvih znakovanja starenja?

Do sledećeg posta, veliki pozdrav!

You Might Also Like

12 comments

  1. Jako je rano za ove kremice ali ja sam probala loreal youth code jedno nedeljno kao nocnu kremicu odgovara jer su dosta jaake za nas jos uvek mladu kozu :* :)
    http://lamiastoria018.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, slazem se. :) Naglasila sam da je mama koristi, a ja samo prenosim njen utisak. ;) Pozdrav!

      Избриши
  2. Kako imam isti tip kože kao i tvoja mama, vjerujem da bi mi ova krema odgovarala. Iskreno, ne vjerujem da bi obrisala borice, ali sigurno pruža dobru hidratizaciju koži

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno, ne moze toliko da utice na brisanje bora jer ipak postoji nekoliko slojeva koze, do kojih je tesko stici jednom kremom. :) Verujem da ce ti odgovarati ;)

      Избриши
  3. Poštovane,

    postoji i dnevna krema, koja je odlična, odnosno lično sam je isprobala tokom ljetnjeg perioda (2015.). Sada sam počela da koristim noćnu (greškom je kupila, mislila sam da je dnevna;)), i u potpunosti se slažem sa opisom i preporukama. Ako naletim na ovaj blog opet, javiću se da dam komentar kada je potrošim. Da se vratim na dnevnu kremu-imala sam utisak da kada su usne u pitanju ima "plump" efekat, i kao punoća kože lica, moguće da je to zapravo lifting efekat. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  4. Zaboravih, obje kreme su bazirane na retinol peptidima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga na podeljenom iskustvu i dopuni teksta. ♥ Odlicno, obraticu paznju jer sam za njihove dnevne kreme cula da su takodje dobre, narocito za zreliju kozu, pa da taman i nekoga obradujem. Sve najbolje u daljem nastavku negovanja i saljem puno pozdrava! ♥

      Избриши
  5. Juce sam kupila kremu +55 po ceni od 499 din . Petnaestak minuta posle nanosenja koza izgleda zategnuto a bore manje vidljive. Zadovoljna sam , prija mi iako imam osetljivu kozu.

    ОдговориИзбриши
  6. Dušo, i pored tvoje dobre volje, moram da postavim pitanje - kako možeš da pišeš o tim kremama, kad nisi probala niti jednu... Bolje ti je da pišeš postove o onome šta koristiš, dakle - iz iskustva, bez uvrede. Bolje je, onda, da je tvoja mama pisala, pričala o svom iskustvu, nego što si je ti probala "na ruci".

    ОдговориИзбриши
  7. Ja sam pocela nedavno da koristim dnevnu kremu i ne znam da li sam umislila ali kao da koza zaista izgleda malo bolje....nastavicu, pa cemo videti.

    ОдговориИзбриши
  8. Ja sam uzela loreal crveno pakovanje 45+ i prezadovoljna sam...imam i masku loreal specialist smoothing masku sad je na akciji u dm oko 480 din

    ОдговориИзбриши

Subscribe